NextMed Logo

NextMed Health 2024

Imagine the future of health and medicine.

10-13 december 2024

Over NextMed Health

NextMed Health is een unieke community die zich richt op het versnellen van een nieuw tijdperk in de gezondheidszorg met behulp van technologie. Het doel is om deelnemers te inspireren en te helpen omgaan met de huidige en toekomstige ontwikkelingen in de zorg.

Delegatie naar NextMed

Lucien Engelen (innovatiestrateeg en oprichter van Transform.Health) is één van de organisatoren en heeft de afgelopen jaren meer dan 400 deelnemers naar dit evenement gebracht, dat nu bekend staat als NextMed Health. Naast de conferentie zijn er ook referentiebezoeken, diners en volop netwerkmomenten.

Datum

NextMed Health vindt plaats van 10-13 december 2024.

Doelgroep NextMed

CEO’s, bestuursleden, investeerders, verzekeraars, medisch specialisten, artsen, verpleegkundigen, IT-specialisten, beleidsmakers, docenten en onderzoekers.

Groepsgrootte

Maximaal 40-45 deelnemers
Alleen op uitnodiging

Locaties

San Diego, California
Canada

Thema’s: Langdurige zorg, ouderenzorg, AI, voorspellingen voor de zorg & parallellen tussen zorg en retail.

Bezoek NextMed Health

Cognicum heeft een volledig pakket samengesteld, met een optimale mix van tijd op de beurs, groepsactiviteiten en side events. Vluchten en transfers kunnen ook in dit pakket worden opgenomen. Naast het congres in San Diego gaan we ook naar Canada voor een aantal referentiebezoeken.

Goed om te weten: Onderdelen van deze reis kunnen op maat worden aangepast, bijvoorbeeld door alleen de NextMed bijeenkomst te bezoeken.

De reis

✅ NextMed Health registratie;

✅ Aanvullende referentiebezoeken;

✅ Hotelovernachtingen;

✅ Ontbijt, lunch en diner;

✅ Vluchten en transfers volgens programma;

✅ Reisbegeleiding ter plaatse.

0
Deelnemers
0
Organisaties
0
Nationaliteiten
0
Vakgebieden

De NextMed community

De community van NextMed bestaat uit meer dan 80 experts van over de hele wereld. Ze bieden inzichten in de huidige technologieën die de gezondheidszorg vormgeven en leren hoe je nieuwe mogelijkheden kunt benutten voor grote impact. Het hoofdprogramma bevat meer dan 30 interactieve sessies en een hands-on Innovation Lab met meer dan 60 innovatieve organisaties en start-ups.

NextMed Health Program & Speakers

Missie

Met meer dan 10 jaar ervaring uit het welbekende Exponential Medicine-programma, wordt NextMed Health georganiseerd door oprichter Dr. Daniel Kraft en zijn team met een internationale mix van experts.

NextMed Health gaat verder dan alleen een conferentie: Het is een community en platform voor innovatie in de gezondheidszorg. NextMed verwelkomt een diverse mix van veranderaars die zich richten op innovatie in zorg, technologie en het biomedische veld. Het combineert fysieke en virtuele bijeenkomsten, boeiende inhoud en een betrokken gemeenschap van vernieuwers en talent voor de toekomst.

De unieke mix van brainstormen, het delen van inzichten en de hoge mate van interactie zorgen voor nieuwe relaties, onderzoek, bedrijfsconcepten en samenwerkingen die de praktijk kunnen transformeren.

Organisatoren

Daniel KraftDaniel Kraft

Oprichter van NextMed
(Voorheen: Exponential Medicine)

Lucien EngelenLucien Engelen

Host & initiatiefnemer voor Europa
Deloitte/ Vodafone/ Laurentius MC

Patrick van der SchaafPatrick van der Schaaf

Cognicum / HQ Healthcare
Logistieke organisatie